Inspirerende vergaderruimte in Amersfoort

Vergaderen midden in Amersfoort

Ken je Parkhuis Amersfoort al?

Het vinden van de beste vergaderruimte in Amersfoort is niet moeilijk. Ken je Parkhuis Amersfoort al? In het voormalige ketelhuis van het Elisabeth ziekenhuis geniet je van een inspirerende omgeving. Terwijl jij je bezig houdt met de inhoud, zorgen wij voor de rest.

Ja, ik wil meer informatie!

Naam
  • 30 personen

  • Toegankelijk voor mindervaliden

  • Meerdere zaalopstellingen mogelijk

  • Professionele voorzieningen, zoals een flipover en digitaal scherm.

  • Inclusief leerwerkteam ontvangt je gastvrij

  • Koffie, lunch, borrel en diner mogelijk

De inspirerende vergaderruimtes in Parkhuis te Amersfoort zijn met zorg ingericht. Een hip interieur met verrassende details én persoonlijke aandacht staan centraal. Onze ruimtes zijn perfect voor trainingen, conferenties en zakelijke team vergaderingen.

Jij de inhoud, regelen wij de rest

Terwijl jij je op de inhoud van de vergadering stort, regelen wij de rest. We stellen de zaal op zoals dat het beste bij jouw vergadering past: In een kring, theateropstelling of liever iedereen achter een tafel? Ons inclusieve leerwerkteam verzorgt de koffie, plaatkoek die net uit de oven komt, een kakelverse lunch of aangeklede borrel. En natuurlijk bieden we alle professionele voorzieningen die nodig zijn bij een zakelijke bijeenkomst, zoals een flipover en een digitaal scherm.

Het Panoramadak is de nieuwe glazen verdieping op het vroegere ketelhuis van het Elisabeth ziekenhuis Amersfoort. Het geeft een spectaculair uitzicht op park Elisabeth Groen en de wijde omgeving van Amersfoort. Het creatieve, warme interieur en het dakterras maken het een belevenis om hier te zijn.

De bestemming van het pand is misschien veranderd, maar het (ont)zorgen is gebleven. Op deze unieke locatie met uitzicht over het park, staat het leerwerkteam klaar om jou op deze inspirerende plek in Amersfoort gastvrij te ontvangen.

Op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde vergaderruimte in Amersfoort? Ontdek dan wat Parkhuis Amersfoort voor jou kan betekenen.

Over deze vergaderruimte

Personen

30 personen

Kenmerken

Tweede verdieping
Toegankelijk voor mindervaliden
Bar
Meerdere opstellingen mogelijk (U vorm, theateropstelling, afzonderlijke tafeltjes en zithoek etc.)
Digitaal scherm op aanvraag

Inbegrepen

Koffie en thee
Wifi
TV scherm
Flip-over + stiften

Catering

Ons leerwerkteam verzorgt graag jouw eten en drinken (eigen consumpties meenemen is dus niet toegestaan).

Prijzen

1 dagdeel: € 378,-
hele dag: € 756,-
Deze prijzen zijn ex BTW en voor losse verhuur. Voor vaste verhuur hebben wij andere prijzen.

Indeling dagdelen

ochtend: 09.00 – 12.00 uur
middag: 12.30 – 17.00 uur
avond: 17.30 – 01.00 uur

Adres

Heiligenbergerweg 151
3816 AJ Amersfoort

Dé zakelijk vergaderruimte in Amersfoort

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om een passende ruimte te vinden voor een vergadering. Een plek die anders is dan anders. Het Panoramadak van Parkhuis Amersfoort is een unieke locatie als je van een vergadering een inspirerende bijeenkomst wilt maken.

Het Panoramadak heeft niet alleen het allermooiste uitzicht van Amersfoort, de ruimtes zijn verrassend ingericht en het leerwerkteam ontvangt je gastvrij. Onze unieke locatie, centraal in het land, heeft in elke vergaderruimte professionele voorzieningen en we verzorgen vers eten en drinken naar jouw wens. We ontzorgen je graag. Stort jij je op de inhoud, regelen wij de rest.

Wat maakt onze zakelijke vergaderruimte in Amerfsoort uniek
(ten opzichte van een meeting center in Amersfoort?)

Een meeting center met een goede catering in Amersfoort heb je zo gevonden. Maar een inspirerende locatie voor jullie vergaderingen, die echt verrast? Dat kan best een opgave zijn. Wij bieden een unieke locatie voor uw vergaderingen. Maatschappelijk verantwoord, inspirerend en centraal gelegen in Nederland.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken jouw aanvraag met zorg en nemen snel contact met je op. Of bekijk ons volledige aanbod in Amersfoort.

Kom je bij Parkhuis vergaderen?

Een echt inspirerende vergaderruimte is het Panoramadak van Parkhuis Amersfoort. De bovenste verdieping van dit monumentale pand, vroeger ketelhuis van Elisabeth ziekenhuis Amersfoort, is rondom van glas. Het geeft een spectaculair uitzicht op het park Elisabeth Groen en de wijde omgeving van Amersfoort. Het creatieve, warme interieur en het dakterras maken het een belevenis om hier te zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte of meer informatie aan

Naam

Op zoek naar een andere sfeer?