Trainingen en workshops
in Amersfoort

Inspirerende ruimtes

voor een training, workshop of vergadering

Zoek je een ruimte voor jouw training of zakelijke bijeenkomst? Zo’n plek waar nieuwe ideeën, goede gesprekken en de creativiteit net even wat harder van gaan stromen dan onder de tl-verlichting op een grijs kantoor? Bij ons vind je precies díe ruimte die past bij de professionele trainingen of workshop die jij geeft. En dat in de meest centrale stad van ons land: Amersfoort.

Je kunt bij ons terecht voor:

een inspirerende ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst, training of workshop.

  • van 8 tot 120 personen

  • Toegankelijk voor mindervaliden

  • Verschillende zaalopstellingen mogelijk

  • Professionele voorzieningen, zoals een flipover en een digitaal scherm.

  • Ons leerwerkteam verzorgt een gastvrij ontvangst

  • koffie, lunch, borrel, diner

Inspirerende ruimtes voor elke gelegenheid

Training geven met uitzicht op het park, in een theaterzaal of in een industriële kelder

Bijvoorbeeld op het Panoramadak op de bovenste verdieping van Parkhuis Amersfoort met rondom glas en spectaculair uitzicht op het park. Of een informele training met meer ruimte in de industriële Machinekamer van Parkhuis, met toffe retro inrichting. Bij het prachtige Theater De Kamers in de Amersfoortse wijk Vathorst spelen jullie de hoofdrol. Licht uit spot aan: een echte theaterzaal biedt ruimte aan nieuwe ervaringen, de Huiskamer aan een intieme trainingssessie bij de open haard of de lichte Inspiratiekamer voor rust en focus in een groene omgeving.

Wijkboerderij Nieuwland

De Deel

70
40
BG

Jij de inhoud van de training, regelen wij de rest

Terwijl jij je op de inhoud van jouw training of workshop stort, regelen wij de rest. We stellen de zaal op zoals dat het beste bij jouw bijeenkomst past: In een kring, theateropstelling of liever iedereen achter een tafel? Ons inclusieve leerwerk team verzorgt de koffie, plaatkoek die net uit de oven komt, een kakelverse lunch of aangeklede borrel. En natuurlijk bieden we alle professionele voorzieningen die nodig zijn, zoals een flipover en een digitaal scherm.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Zoek je een inspirerende ruimte voor jouw training of workshop in Amersfoort? Wij denken graag met je mee!

Vraag vrijblijvend een offerte of meer informatie aan

Naam